Konserthuset 21 september

Last Night of the Proms i Konserthuset är ändå Last Night of the Proms i Konserthuset!!
Konserthuset skänker glädje åt både utövare och lyssnare. Som musiker är det alltid behagligt att spela och för lyssnaren är det en fröjd att lyssna.

Nicolae Moldoveanu dirigerar Blåsarsymfonikerna när dom låter som bäst.

Solisterna Hannah Holgersson och Karl-Magnus Fredriksson gav oss även denna kväll en oförglömlig upplevelse med sina tolkningar av arior ur La Traviata. Båda solisterna prisade efteråt Nicolae och orkestern för dess enastående följsamhet. De uttryckte bägge att "det gick att göra vad som helst, orkestern var där hela tiden".


Hannah Holgersson


Karl-Magnus Fredriksson

Innan paus gjorde SLIM-gänget en bejublad version av ett av sina bästa nummer genom tiderna, Baletten...


Inte ett öga var torrt efter att dessa kroppar testat bärigheten i Konserthusscenens golv!




Efter paus utbröt sedan det sedvanliga tutandet i flärpar, viftande i flaggor, blåsande i ballonger och inte minst storslagen allsång i Jerusalem och Pomp and Circumstance.

Till alla er närmare 1.500 som var där vill vi från Blåsarsymfoniker rikta ett stort tack!
Roligt dessutom att se den osedvanligt åldersblandade publiken. Vi älskar vår publik som uppnått en lite mer mogen ålder men hoppas givetvis att ni som är en aning yngre, och som var på dagens konsert, ska komma tillbaka till oss vid våra kommande konserter under säsongen. Kontakta mig gärna om det är något speciellt ni skulle vilja ha på programmet.

Till nästa års Proms kan vi utlova något alldeles extra! Inget är officiellt än, men jag kan lova att det kommer att bli fantastiskt!

Nu övergår vi till vardagen ett tag i Blåsarsymfonikerna, men jag kommer att hålla er uppdaterade om förberedelserna inför nästa konsert: Hornfrossa 5 oktober i Berwaldhallen.
Hundratals hornister kommer att träffas, umgås och framför allt spela med Blåsarsymfonikerna under Christian Lindbergs ledning.

På återhörande

Per Sjöberg
0705-380366
[email protected]








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0